Summerschool

Summerschool strippenkaart

Summerschool bestaat dit jaar uit themalessen die je kan volgen met een strippenkaart. Je hoeft je dus niet voor een hele cursus op te geven waardoor je misschien lessen mist vanwege je vakantie.  De strippenkaart biedt je de mogelijkheid om de lessen om je vakantiedagen heen plannen. 
De strippenkaart is goed voor 6 lessen en kost €99.

Geef na aankoop van je strippenkaart via planning@martingausspaarnwoude.nl op welke lessen je wilt volgen.

Bekijk de agenda voor juli 
Bekijk de agenda voor augustus

Hieronder vind je een overzicht van de thema’s.

ADHT (Altijd Drukke Honden Training) 

Heb je een hond die energiek, snel afgeleid en lekker druk is? Dan is de ADHT klas wat voor jullie! Er wordt geoefend op rust en zelfbeheersing, zodat jullie heel relaxed van het veld komen én met tips voor thuis huiswaarts gaan.

Toffe Truuks

Kom met je hond naar Toffe Truuks om de nieuwste truuks en moves aan te leren. Truuks zijn niet noodzakelijk in het dagelijks leven, maar ze maken het dagelijkse leven met je hond wél een stuk leuker. Hoe meer je je hond leert, hoe beter jullie elkaar begrijpen en hoe sterker jullie band zal worden. Kortom, Truuks zijn Tof én voor honden van alle leeftijden.

Party in het Park

In de Party in het Park les gebruiken we de omgeving als behendigheidsparcours en gaan we oefenen op hierkomen langs picknickkleedjes. Daarnaast gaan wij wandelen met de groep waarbij je tips krijgt over lichaamstaal en hondengedrag.

Voor Party in het Park is het noodzakelijk dat je hond los van de lijn kan wandelen én hij moet sociaal zijn naar honden en mensen toe.

ApenkooiGym

Weet je nog dat je vroeger de gymzaal inkwam en dat de leraar letterlijk alles uit de kast had getrokken om je een dolle les te bezorgen? Zo is onze ApenkooiGym voor honden ook! En al lijkt het één grote speeltuin van rennen, springen, vliegen, duiken en weer dooooor. Wij letten heel goed op de motoriek van de honden, we kijken of ze dingen durven en willen. Wij begeleiden hond en eigenaar zorgvuldig, zodat ze veilig en vrolijk door het parcours kunnen gaan.

ApenkooiGym is voor honden van alle leeftijden. De onderdelen worden aangepast op de mogelijkheden van de honden.

De HersenKraker

In de Hersenkraker ga je samen met je hond uitdagende opdrachten uitwerken. Dat zijn niet de standaard hondenpuzzels en denkwerkjes, maar we hebben leuke nieuwe ideeën voor jullie bedacht! De meeste honden vinden het heerlijk om hun hersenen aan het werk te zetten, om op hun zintuigen te bouwen en om hun oplossend vermogen aan te spreken. Je zult je verbazen over de manier waarop hij dingen aanpakt en uitwerkt!

De HersenKraker is voor honden van alle leeftijden.  

Back to School

In de week voordat de Vervolg en Sportcursussen weer van start gaan kan je de boel even komen opfrissen in onze Back To School lessen. Deze lessen zijn een combi van basis-oefeningen én sport & spel. Zo werk je er meteen de vakantie kilo’s weer af, en is het (honden)hoofd weer gefocust op het nieuwe schooljaar!

De Back to School lessen zijn voor honden van alle leeftijden.

Crossfit 

Heb je zin in een leuke, sportieve cursus voor jou en je hond? Dan is dit iets voor jou! De hond gaat aan de slag met verschillende balans en coördinatie oefeningen in combinatie met een stukje behendigheid en oefeningen uit de sportschool (met name voor de honden, maar als eigenaar kun je natuurlijk ook mee sporten!). De oefeningen kunnen worden aangepast aan leeftijd, dus jong en oud is welkom! 

Detectie 

Steeds meer hondenbaasjes zijn zich ervan bewust dat je de hond niet alleen beweging en liefde moet bieden, maar dat een hond pas echt in balans is als je met hem gaat samenwerken en als je ervoor zorgt dat hij zijn zintuigen aan het werk kan zetten. Dat kan met detectiewerk! Het leuke extraatje van het trainen van een detectiehond is dat er gedetecteerd kan worden op alles wat geur heeft, hoe klein ook. 

Hoopers 

Bij Hoopers leert een hond een parcours af te leggen binnen een vastgestelde tijd. Het parcours kan bestaan uit hoops, tunnels, tonnen en hekjes. De hond moet door de hoops en de tunnels, en om de tonnen en de hekjes heen lopen in een logische, vloeiende lijn. De onderdelen worden apart aangeleerd, waarbij de hond zelfstandig leert werken. 

vr 20