Zomerschool

Lentecursus

De Zomerschool is een feestelijke cursus met een zomers-tintje. Tijdens de cursus van vijf lessen werk je toe naar ‘De Grote Eind Wedstrijd’. Dit is een parcours met oefeningen uit diverse takken van de hondensport zoals Rally-o, Treibball, behendigheid en Doggydance. Er zijn prijzen voor de hond met de snelste tijd, met de mooiste uitvoering, en voor de hond met de meeste lol.

Deze cursus draait het hele jaar door, maar het thema wordt per seizoen aangepast. Wij raden deze cursus aan na de Vervolg I cursus. Je hond is er tegen die tijd klaar voor om los van de lijn met je samen te werken, wat vaak  nodig is in de Zomerschool. Tussen alle sport & spel opdrachtjes door zijn we ook druk met het perfectioneren van de oefeningen die je bij ons in de basis -en vervolgtraining hebt geleerd, zodat je ook stappen blijft maken in de dagelijkse begeleiding van je hond.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor alle honden met een afgeronde basiscursus, maar wij raden de cursus meestal pas aan na de Vervolg I. De onderdelen van het parcours kunnen aangepast worden aan de leeftijd en het formaat van de hond.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit vijf lessen van drie kwartier.

Wat kost het?

Vijf lessen van drie kwartier: € 78,50

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland