Gerdien Schenk

Gerdien Schenk

Allerliefste Gerdien,

Je bent er niet meer. Opeens, uit het niets, ben je er niet meer. En ik had je een belachelijk lang leven gegund. Met alles erin waar je ooit van hebt gedroomd.

En verdomme, ik wil zo graag een stuk over je schrijven, maar er gaan teveel woorden door mijn hoofd. Tegelijk is er geen letter die kan beschrijven wat ik wil zeggen, die kan beschrijven hoe bijzonder jij was. Bijzonder lief, bijzonder grappig, bijzonder gevoelig, bijzonder slim, bijzonder goed in alles wat je deed. Je was ook bewonderenswaardig ambitieus -waarmee je jezelf soms een ietsiepietsie in de weg zat- maar die gedrevenheid heeft je heel ver gebracht. Al had ik verwacht dat je nog heel veel kilometers verder zou komen.

Je was een geweldige honden én mensen begeleider.Vrolijk, energiek, kundig. Door je scherpe brein en je gevoelige hart kon je iedereen benaderen op een prettige en passende manier.

Er is geen letter die kan beschrijven hoe belangrijk en enorm dierbaar jij voor mij bent. Dat was je vanaf onze eerste ontmoeting. Dat was je toen we dagelijks werk, lief en leed met elkaar deelden. Dat bleef je toen we allebei wat meer onze eigen weg gingen. En dat blijf je voor altijd.

Je zit in mijn hart, je leeft in mijn herinneringen, maar wat ga ik je missen.

En dat geldt niet alleen voor mij. Ons hele team van trainers en oud trainers is verbijsterd en verdrietig. Wij leven allemaal mee met je ouders, broer en zus, Xander en natuurlijk Rox.

Dikke omhelzing van ons allemaal,

Jacobien.

Geef een reactie