1 oktober: Dierendag Pre-Party

Zaterdag 1 oktober organiseren we een drietal feestelijkheden in het kader van komende dierendag.

1. Groepswandeling 11.30-12.15 en 12.30-13.15

Tijdens de wandeling wordt aandacht besteed aan het leren herkennen en begrijpen van hondenlichaamstaal én aan actief & creatief zijn met je hond tijdens je dagelijkse rondjes. Leuk, leerzaam en gezellig.

Honden en mensen van alle leeftijden zijn welkom. Er is één voorwaarde, en dat is dat je hond SOCIAAL gedrag vertoont naar zowel honden als mensen. Honden die daar moeite mee hebben kunnen gerust een afspraak met ons maken voor een één op één afspraak op een ander moment.

Deelname aan de wandeling kost 5 euro.

2. Hondenbuffet 10.00-14.00

Na de wandeling kunnen de honden op de dierenafdeling van GroenRijk aanschuiven aan een gedekte tafel met daarop een feestelijk hondenbuffet. Dit kan overigens ook als je niet mee wil doen aan de wandeling, maar Fikkie wel een lekker hapje gunt. Het buffet start om 10.00 voor de pups die dan klaar zijn met hun puppyles. Daarna is het buffet geopend voor iedereen tot ongeveer 14.00.

Het buffet is gratis.

3. Dierenfotograaf 10.00-14.00

Er is een professionele fotograaf aanwezig. In een shoot van ongeveer tien minuten maakt zij portret foto’s van je hond. Daarna kan je 1 foto gratis downloaden via Instagram. Wil je ze allemaal, dan kan je ze bij haar bestellen. http://www.anitaneve.nl/fotografie/dier/.