Mellanie Stoker

Instructeur

Mijn liefde voor dieren heb ik van huis uit meegekregen. We hebben altijd veel dieren in huis gehad, waaronder natuurlijk ook honden. Daar ligt echt mijn passie: lekkere lange wandelingen maken en samen trainen, gewoon heerlijk om met een hond zo’n band op te kunnen bouwen.

Toen ik mijn hond als pup kreeg ben ik gaan trainen bij een Martin Gaus hondenschool en kwam ik in aanraking met de (geweldige!) clickermethode. Het is fantastisch om op deze manier met je hond samen te werken en hem van alles te kunnen leren. Dit wilde ik aan zoveel mogelijk mensen doorgeven en zo ben ik begonnen op de Martin Gaus Academie.

Met mijn hond ben ik een tijd actief geweest in de behendigheid. Super leuk om zo actief bezig te zijn! Wegens zijn leeftijd hebben wij dit op een laag pitje gezet en zijn we aan het hooperen geslagen! Ook dit is een leuke sport en heel toegankelijk voor alle honden. Speuren doen wij ook regelmatig; mijn hond vindt eigenlijk alles leuk om te doen als wij maar lekker samen bezig zijn. Dit is ook wat ik aan de cursisten mee wil geven: blijf samen lekker bezig en ga vooral iets doen wat bij je hond en natuurlijk ook jezelf past!

Mijn eigen hond

Ik ben in het trotse bezit van Charlie, een dalmatiër.

Relevante opleidingen

  • Instructeur I, II en III, Martin Gaus Academie
  • Agility instructeur (gevorderden), Agility Campus
  • Hondentaal 1 en 2 Martin Gaus Academie
  • Instructeur Hoopers, Nadac Hoopers
  • Module ganganalyse/sportverzorging, Martin Gaus Academie